Izjava o varnosti spletnega plačila

Pri plačevanju v naši spletni trgovini uporabljate BrainTree  – napredni sistem za varno plačevanje s plačilnimi karticami na spletu.

BrainTree zagotavlja popolno tajnost podatkov vaše kartice od trenutka, ko jih vpišete v BrainTree obrazec za plačilo. Podatki o plačilu se šifrirajo in posredujejo od vašega brskalnika do banke, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli ne pride v kontakt z vsemi podatki o vaši plačilni kartici. Podatki so nedostopni tudi zaposlenim v BrainTree sistemu. Izoliran sistem samostojno prenaša in upravlja z občutljivimi podatki na popolnoma varen način.

Obrazec za vpis plačilnih podakov je zavarovan z SSL transportno šifro za najvišjo stopnjo zanesljivosti. BrainTree izpolnjuje vse zahteve za varno spletno plačevanje, ki so predpisane s strani vodilnih blagovnih znamk plačilnih kartic in posluje v skladu s predpisi PCI DSS Level 1 - najvišjega varnostnega standarda industrije plačilnih kartic. Pri plačevanju s karticami, uvrščenimi v 3-D Secure program, vaša banka poleg veljavnosti same kartice dodatno potrdi tudi vašo identiteto preko žetona ali gesla.

BrainTree z vsemi pridobljenimi informacijami operira kot z bančno skrivnostjo in jih tako tudi obdeluje. Podatki se uporabljajo izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni, kar zagotavljajo nabolj moderni varovalni mehanizmi. Zbirajo se samo podatki, ki so nujni za transakcijo, skladno s predpisanimi zahtevami procesa spletnega plačila.

Varnostne kontrole in operativne procedure, ki smo jih umestili v infrastrukturo, zagotavljajo zanesljivost BraiTree sistema. Poleg tega s strogim kontroliranjem dostopa, rednim spremljanjem varnostnih mehanizmov, globinskimi preverjanji za preprečevanje ranljivosti mreže ter rednimi izvajanji odredb o informacijski varnosti trajno vzrdžujejo in nadgrajujejo stopnjo varnosti sistema za zaščito vaših plačilnih podatkov.

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: