O nas

Podjetje AUDIO PRO d.o.o. je bilo ustanovljeno oktobra 2003.

Kmalu sta zaživeli poslovalnici v Krškem in Ljubljani z namenom nuditi slovenskim kupcem profesionalno avdio in svetlobno opremo za vse  - od začetnikov do uveljavljenih glasbenikov in podjetij, ki delujejo v glasbeni industriji. Blagovna znamka Audio Pro je hitro postala sinonim za ugodne cene, široko ponudbo, predvsem pa strokovno svetovanje.

Vse od ustanovitve podjetja smo delovali s ciljem razširitve svojih dejavnosti in postali prepoznavni kot glasbeni center s prijaznim in strokovnim osebjem, hitrimi in kvalitetnimi storitvami in, za slovenske razmere, neverjetno ponudbo proizvodov priznanih svetovnih proizvajalcev. V času splošne globalizacije, kjer ima skoraj vsak dostop do spleta, nudimo vse tisto, kar vidite v tujini tudi pri nas - z možnostjo preizkusa, primerjave in svetovanja.

Vedno skušamo spremljati svetovne trende in nuditi proizvode, ki so v samem svetovnem vrhu po kvaliteti in priljubljenosti, pri čemer smo sami uvozniki ali zastopniki za večino njih. Na ta način imamo dostop tudi do podpore proizvajalcev, kar v povezavi z našim strokovnim servisom kupcem nudi dodatno varnost pri nakupu izdelkov iz našega programa.

Z novo spletno stranjo nadgrajujemo tudi prisotnost na spletu, kjer vas obveščamo o novih proizvodih in novicah iz naše branže, seveda pa omogočamo tudi uporabniku prijazno in enostavno izkušnjo spletnega nakupa.

Vsi naši sodelavci imajo veliko izkušenj na vseh področjih in vam z veseljem svetujejo pri nakupu ter posredujejo vse informacije.

HVALA vsem, ki ste že sodelovali z nami in nas priporočili prijateljem. Vsem, ki ste z nami prvič, pa izrekamo iskreno dobrodošlico.

 

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: