Novosti

November 2021

ARHIV NOVIC

Screenshot 2021-11-15 at 16.17.36

Nova spletna stran audiopro.si!

Trgovina Audio pro ima novo spletno stran za še boljšo uporabniško izkušnjo in lažje spletno nakupovanje. Na njej najdete izdelke iz široke ponudbe naših zastopanih blagovnih znamk in druge prodajne uspešnice na področju profesionalne glasbene opreme, glasbil, opreme za ustvarjalce multimedijskih vsebin, sistemov ozvočenja, inštalacijske opreme in drugega. Za vse izdelke blagovnih znamk, za katere smo zastopniki za Slovenijo, ponujamo garancijo najnižje cene, kjer izenačimo katerokoli ceno pod enakimi pogoji.

 

Če ste imeli na naši stari spletni strani odprt uporabniški račun, smo vam račun ustvarili tudi na novi spletni strani. Z ustvarjenim računom lahko nakupujete na spletni strani, sledite svojim naročilom, priporočite nakup izdelka s komentarji ali pa sodelujete na dražbah, na katerih bomo ponujali izdelke z izjemno nizko izklicno ceno, ki jo lahko nato dražite z lastnimi ponudbami cene.

 

Vaše geslo iz prejšnje spletne strani je zaradi varnosti znano samo vam in ga zaradi enkripcije ne moremo prenesti na nov sistem. Zato vas prosimo, da ustvarite novo geslo v našem sistemu z naslednjimi koraki.

 

  1. Obiščite prenovljeno spletno stran Audio Pro. (www.audiopro.si)

  2. Zgoraj desno kliknite na ikono “Prijavite se”.

  3. Kliknite na povezavo “Ste pozabili svoje geslo?”

  4. Vnesite vaš e-mail naslov, ki ste ga uporabili za dostop do prejšnje spletne strani.

  5. Sledite navodilom, ki vam bodo poslana preko e-mail sporočila in določite novo geslo.

  6. Če želite pregledati in urediti svoje podatke, lahko kliknete na ikono z vašim imenom desno zgoraj in izberete možnost Moj račun. (Opomba- če želite sodelovati na dražbah, morate vnesti pravo ime in priimek in ne alias, drugače vam bo sodelovanje onemogočeno. Vaši podatki ne bodo nikjer javno prikazani.)

  7. Uživajte v brskanju po novi strani Audio pro.

 

Če želite ostati obveščeni o novostih in dražbah, se lahko prijavite na novice na dnu osnovne strani, ali pa nam preko maila pošljete sporočilo o morebitnih napakah na spletni strani.

 

Upamo, da bo z novo spletno stranjo vaša uporabniška izkušnja še boljša in se veselimo vašega obiska tako na spletu, kot v naših poslovalnicah v Ljubljani in v Krškem.

 

Lep pozdrav,

ekipa Audio pro

Preglej vse članke
Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: