Novosti

November 2023

ARHIV NOVIC

Untitled-2[1]

Blackstar ARCHITECT software za kitaro

Blackstar ARCHITECT programska oprema za kitare

Tovarna Blackstar proizvaja odlične ojačevalce. V svojih 16 letih obstoja so ustvarili serije cevnih ojačevalcev, kot so Artisan, Series One, HT Venue, St. James, pa tudi fantastične digitalne serije ojačevalcev, kot so ID:Core in Silverline. Kot eden od glavnih inovacij Blackstar je bila tista, ko so začeli vgrajevati USB avdio vmesnik kot dodatno možnost na mnogih modelih ojačevalcev.
 
V današnjem času, ko je digitalna obdelava in modeliranje zvoka postalo nepogrešljiv del glasbene industrije, je ta možnost postala izjemno pomembna značilnost, ki je Blackstar ločila od konkurence in napolnila mnoge revije z odličnimi in visokimi ocenami. Programska oprema ARCHITECT je krmilna enota, ki zagotavlja celovit tonalni nadzor nad ojačevalci z vgrajenim USB vmesnikom.
 

Programska oprema ARCHITECT je fantastičen dodatek k Blackstar ID:Core ojačevalnikom. Architect omogoča podrobno oblikovanje tonov prek računalnikov PC in Mac.

 

Globok nadzor zvoka v seriji ojačevalnikov ID:CORE V3 sega v najmanjše podrobnosti.

Preamp, EQ, Resonance i Presence, Super Wide Stereo efekti, modeliranje kabinetov ni USB vmesnik za snemanje
 
Eden najpomembnejših trenutkov v razvoju Blackstar modeliranja je pojav programske opreme ARCHITECT, ki jo je Blackstar posebej razvil za delo s svojimi ojačevalniki.
Programska oprema Architect je nadzorna enota za nastavitev mnogih naprednih možnosti, ki niso na voljo na fizičnih kontrolah ojačevalnikov. Spreminjanje tonske barve v prednastavljenih nastavitvah in urejanje prednastavljenih zbirk, podrobna prilagoditev učinkov Super Wide Stereo, celovit nadzor nad EQ-jem z dodatnimi kontrolami resonance in prisotnosti v glavni sekciji, izbira načina USB zvočnega izhoda... vse to je na voljo v programska oprema ARCHITECT, ki je zasnovana kot močna nadzorna platforma za Blackstar ojačevalnike.
 
 
 

CabRig™ Lite - nova generacija DSP simulacije zvočnika.

Lite verzija za uporabo na seriji ojačevalnikov ID:CORE V3.
 
Blackstar ojačevalci imajo strojno-programske dodatke, ki bodo navdušili kitariste, ki se lotijo modeliranja zvoka na višji ravni. CabRig™ Lite je napredna DSP programska oprema, ki omogoča simulacijo kitarskih kabinetov, kot da bi jih z mikrofoni zvočili v prostoru. Zagotavlja neverjetne podrobnosti znotraj zvoka in kot rezultat kitaristom ponuja izboljšano izkušnjo med igranjem. Posebej je zasnovan za delo z Blackstar ID:CORE V3 serijo ojačevalnikov, ki so že dolgo morda najboljša izbira za vadbo in snemanje doma ter za manjše nastope v klubih.
 
Simulacije kabinetov temeljijo na datotekah impulznega odziva (IR) z naprednimi algoritmi, ki izjemno podrobno simulirajo odziv zvočnika, kabineta, mikrofona in prostora. Do programske opreme CabRig Lite dostopate prek priložene programske opreme Architect, ki jo prejmete ob spletni registraciji Blackstar ojačevalca, ki je zasnovano za delo v tem sistemu.
 

CabRig™ - polna različica nastavitev za profesionalni studio.

Ta polna verzija je zasnovana za delo z dvojnimi pedali Dept10, ojačevalci St. James in Amped. 
 
CabRig™ je polna verzija programske opreme, ki deluje z novo generacijo Blackstar izdelkov - pedal Dept10 Dual Drive in distorzijskimi pedali, floorboard ojačevalci Amped serije in combo ojačevalniki ter ojačevalniki St. James serije z lampami.
 
 
 
Ta različica vključuje razširjene kontrole, kot je napreden glavni EQ s studijskimi nastavitvami tonov do najmanjših podrobnosti. Izbira vrste ojačevalca moči z EL84/EL34/6L6 lampami ali večji nadzor nad virtualnim prostorom, v katerega postavite izbrano kabinet in mikrofon.
 
Na ojačevalnikih St. James imate celo možnost vstavljanja dveh kabinetov v stereo postavitev za impresivno izkušnjo med igranjem.
 
 

Architect & CabRig programska oprema - zaključek:

Dandanes je skoraj nepredstavljivo igrati električno kitaro brez neke različice programske opreme za modeliranje ali snemanje kitare na računalniku. Čeprav se mnogi ne želijo ukvarjati s to tehniko, obstajajo orodja, ki bodo zanimala tudi najbolj trdovratne nasprotnike modeliranja in obdelave zvoka s pomočjo DSP.
 
Blackstar je ustvaril popolno simbiozo med ojačevalci in programsko opremo ter subtilno omogočil vsem, da se zabavajo pri oblikovanju zvokov kitare, tako za začetnike z ojačevalci za vadbo kot tudi za profesionalce, ki snemajo zvok visoke produkcijske kakovosti.
 
Avtor besedila: Saša Rogić
Preglej vse članke
Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: