Novosti

Marec 2022

ARHIV NOVIC

AAEDU

Austrian Audio & EDUcation program za popust -20%

Eden največjih proizvajalcev studijske opreme Austrian Audio veliko vlaga v prihodnost glasbe in studijskega snemanja. Zato so uvedli EDUcation program, ki omogoča študentom, učiteljem in ostalim v izobraževalnem procesu dostop do posebnih cen za Austrian Audio izdelke s popustom -20%.

Kaj potrebujete za uveljavljanje popusta?

- Za začetek morate seveda biti študent ali učitelj v glasbeno izobraževalni ustanovi, poleg naročila artikla po posebni ceni pa morate dostaviti naslednje:

  • Kopijo študentske izkaznice ali podobnega dokumenta, s katerim dokazujete trenutno udeleženost študija glasbe ali programa izobraževanje glede zvoka
  • Izpolnjen obrazec (priskrbimo vam ga mi), ki vsebuje:
  • - kontaktne podatke kupca,
  • - podpisano izjavo o zaščiti osebnih podatkov, s katero se kupec strinja, da se njegovi podatki lahko posredujejo izbranemu prodajalcu Austrian Audio studijske opreme (Audio Pro d.o.o.) in da kupec pristaja na prejemanje dodatnih informacij o Austrian Audio izdelkih preko novic.

Do sedaj je bil EDUcational program na voljo le v Avstriji, zdaj pa je dostopen tudi pri nas. Prva dva velika partnerja s katerima je Austrian Audio začel sodelovati, sta SAE na Dunaju in ICMP (Inštitud za sodobno glasbo v Londonu).

Audio Pro d.o.o. je ekskluzivni uvoznik za Austrian Audio program na področju Republike Slovenije.
Preglej vse članke
Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: