HIT%

Zoom MSH-6 | Mid-side Microphone For Zoom H5 And H6 Recorders

85,00 € MPC: 132,98 € (-36%)
Takoj na voljo Na zalogi v: Ljubljana, Krško
Količina:
dodaj v košarico Dodaj na seznam želja

MSH-6 uporablja MS ("Mid-Side") snemanje: neverjetno tehniko, ki vam omogoča, da dejansko prilagodite širino stereo slike, potem ko je bila posneta, zaradi česar je še posebej uporabna za filmske, video in televizijske projekte. Čeprav se zdi, da je priložena kapsula MSH-6 MS samo en mikrofon, dejansko vsebuje dva elementa mikrofona, nameščena neposredno drug na drugem. Eden od mikrofonov v MSH-6 je enosmerni (to pomeni, da je večinoma občutljiv na signale, ki prihajajo neposredno spredaj, in manj občutljiv na signale, ki prihajajo od zadaj ali s strani), medtem ko je drugi dvosmerni (tj. , je večinoma občutljiv na signale, ki prihajajo neposredno spredaj in neposredno zadaj, in manj občutljiv na signale, ki prihajajo s strani).

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

The MSH-6 uses MS ("Mid-Side") recording: an incredible technique that allows you to actually adjust the width of the stereo image after it has been recorded, making it especially useful for film, video and television projects.  
 
Although the H6's supplied MSH-6 MS capsule appears to be just one microphone, it actually contains two mic elements, positioned directly on top of one another. One of the microphones inside the MSH-6 is unidirectional (that is, it is mostly sensitive to signal coming from directly in front, and less sensitive to signal coming from behind or from the sides) while the other is bi-directional (that is, it is mostly sensitive to signals coming from directly in front and directly behind, and less sensitive to signal coming from the sides).  

The main features of the MSH-6 include:

  • Mic Types: Unidirectional and bi-directional
  • Sensitivity: –37dB, 1 kHz at 1Pa (unidirectional), –39dB, 1kHz at 1Pa (bi-directional)
  • Input Gain: –infinite to 42.5dB
  • Maximum Sound Pressure Input: 120dB SPL (unidirectional),
  • 122dB SPL (bi-directional)

 

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: