Standorf Sonata II Black | Digitalni Klavir, črn

844,00 € MPC: 1.193,18 € (-29%)
Takoj na voljo Na zalogi v: Krško
Količina:
dodaj v košarico Dodaj na seznam želja

Digitalni klavir s pristnim zvokom akustičnega grand piano klavirja. Sonata II je opremljena s mnoštvom koristnih dodatkov, da bi zadovoljila tudi napredne pijaniste.

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

Standorf SONATA II - naraven in bogat zvok klavirja

Sonata II je digitalni klavir, ki zvesto posnema zvok koncertnega klavirja. Uporabljen je napreden postopek vzorčenja zvoka klavirja, imenovan "Acoustic Simulator", ki zajema številne podrobnosti, podobno kot koncertni klavir. Resonanca strun, zvok kladiv, dušilcev, zvok lesa klavirja - vse to je preneseno na ta digitalni klavir. Uživajte v zvoku na Sonata II.

Občutek igranja tipk je prav tako prijeten. 88 polnih klavirskih tipk ima težji občutek v nizkem registru in lažji občutek v visokem, podobno kot pri akustičnem koncertnem klavirju. To omogoča kakovostno vadbo, ki bo zadovoljila tudi izkušene pianiste. Tipke so posebej obdelane, da prsti ne zdrsnejo z njih, niti ko so roke mokre med večurno vadbo.

Polifonija, torej sposobnost igranja več tonov istočasno, je postavljena na 256 tonov, kar je dovolj za podporo profesionalnim izvajalcem in njihovim izvedbam.

Poleg zvoka klavirja so na voljo še dodatki, ki so koristni.

MIDI fukcija za studijsko upotrebo

Sonata II ima MIDI funkcijo, ki omogoča uporabo njene 88-tipkovne klaviature kot MIDI kontrolerja za druge glasbene projekte. Sonata II bo delovala s sistemi USB Windows/Mac/iOs/Android za MIDI komunikacijo med klaviaturo in glasbeno programsko opremo.

Dodatni zvoki

Sonata II ponuja več dinamičnih zvokov različnih instrumentov. Poleg klavirja so na voljo tudi električni klavirji, električne orgle, godala, pihala, zvok mešanega zbora in celo bobni. Skupaj je 33 zvokov, ki jih lahko spretno uporabljate za kakršno koli idejo, ki jo imate za ta vsestranski digitalni klavir.

Zvok lahko kombinirate v plasti, tako da dva instrumenta igrata v duetu. Klaviaturo je mogoče deliti, tako da z levim in desnim rokama igrate različne instrumente, ali pa klavir preprosto razdelite na dva klavirja, kar omogoča na primer, da učitelj in učenec igrata istočasno.

Snemanje vadbe, Bluetooth avdio, USB avdio vmesnik, vgrajen metronom

Nimalo manj zanimiv je dodatek snemalnika, ki omogoča beleženje vaše izvedbe. Pomnilnik omogoča snemanje do 6500 opomb, kar je približno 5-krat več, kot je Ludwig Van Beethoven vpisal v svojo "Fur Elise". Sonata II je opremljena z Bluetooth 5.0 sprejemnikom, tako da lahko predvajate glasbo s telefona in igrate nanjo ali pa jo povežete s kablom na Aux vhod, da povežete glasbo s klavirom in drugimi napravami, ki predvajajo mp3 glasbo. Na voljo je tudi metronom.

Vgrajen je tudi 48 kHz 24-bitni USB avdio vmesnik, ki omogoča neposredno snemanje klavirja na računalnik v glasbeni programski opremi, brez potrebe po dodatnem studijskem avdio vmesniku ali zvočni kartici.

Standorf Sonata II predstavlja veliko več kot le klavir za vadbo. Sonata II zlahka lahko postane osrednje mesto glasbenega doma.

Standorf Sonata II ima naslednje značilnosti:

 • Tipke – klaviatura ARHA-I Ivory Top: Klaviatura s vrhom iz slonovine za avtentičen občutek med igranjem.

 • Polifonija maks. 256 not: Omogoča reprodukcijo do 256 not hkrati za podporo kompleksnim izvedbam.

 • Število zvokov 33: Skupaj 33 različnih zvokov, vključno s koncertnim klavirjem, električnimi klavirji, orglami, godali, pihali, mešanim zborom, bobni in drugi.

 • Večplasten bogat zvok klavirja: Omogoča plastenje zvokov za globlje in kompleksnejše izvedbe.

 • Vgrajen spomin s glasbenimi deli znanih svetovnih skladateljev: Spomin z glasbenimi deli znanih skladateljev, kot so Čajkovski, Chopin, Beethoven, Liszt, Bach, Mozart, Debussy, Schumann, Rimski, Telemann, z dodatnimi izobraževalnimi skladbami.

 • Vgrajen učinek Reverb: Dodaja prostorski zvok klavirju.

 • 3 pedala Soft, Sostenuto, Damper: Klasična pedala za dodatni nadzor izraza.

 • USB povezava za MIDI: Omogoča povezovanje z računalnikom ali drugimi MIDI napravami.

 • USB povezava za zvok 48 kHz, 24 bitov: Zvočni priključek za snemanje klavirja neposredno na računalnik visoke kakovosti.

 • Združljivost s PC/Mac/iOS/Android: Podpora za različne operacijske sisteme.

 • Funkcija snemanja izvedbe: Možnost snemanja lastnih izvedb.

 • Funkcija večplastnih zvokov: Omogoča kombiniranje različnih zvokov.

 • Funkcija Split: Razdeli klaviaturo na dva dela za različno igranje z levo in desno roko.

 • Funkcija dvojnega klavirja: Omogoča deljenje klavirja na dva dela za hkratno igranje učitelja in učenca.

 • Funkcija Transpose: Omogoča spremembo tonalitete.

 • Metronom: Ponuja ritmični vodnik za vajo.

 • Stereo izhod za zvok 3.5mm priključek: Priključek za slušalke ali zunanje ojačevalo.

 • Stereo vhod za zvok (MP3 vhod) 3.5mm priključek: Omogoča povezavo zunanjih naprav, kot so predvajalniki MP3.

 • Zvočno ojačanje 20W + 20W s tremi zvočniki: Moč 20W na kanal z dvema dvosistemskima zvočnikoma za kakovosten zvok.

 • Dimenzije 1380 x 415 x 835 mm

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: