Standorf Etude Wh | Digitalni Klavir | Gratis Klavirska Klop

749,00 € MPC: 788,42 € (-5%)
Takoj na voljo Na zalogi v: Krško
Količina:
dodaj v košarico Dodaj na seznam želja

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

Standorf Etude je idealen način za vstop v svet klavirja in glasbe.

Ali ste začetnik, ki ga se še počasi zaljublja v glasbo in igranje, izkušen glasbenik, ki si je vedno želel naučiti igranje klavirja ali profesionalen pianist, ki potrebuje resen inštrument za vadbo in delo.

Ob tem odličnim inštrumentom boste imeli priložnost uživati, rasti in učiti se ter razvijati svojo glasbenost in znanje igranja klavirja.

Standorf Etude je moderen glasbeni inštrument, ki uporablja najnovejše ugotovitve iz sveta tehnologije, da bi bila izkušnja igranja čim boljša in hkrati ostala enostavna.

Prihaja s 16-imi različnimi zvoki, polno obteženimi klavirskimi tipkami občutljivimi na dotik, širokim in elegantnim stojalom za note, sistemom s tremi pedali, in kvalitetnim lesenim ohišjem in veliko uporabnimi funkcijami.

Poleg številnih možnosti, ki vam jih ponujajo digitalni klavirji danes, Standorf Etude vsebuje različne izobraževalne funkcije, katere se lahko uporabljajo pri učenju glasbenih konceptov ter spretnosti igranja, kot so Twin Piano, Split, Layer in 3-pedal sistem. Dvo stezno snemanje bo posebno razveselilo glasbene ustvarjalce in tiste, kateri želijo posneti svojo ustvarjanje, glasbene kompozitorje.

Eleganten in moderen design se bo popolnoma prilegel v vsako sobo ali dnevni prostor. Njegova kompaktna velikost se bo prilegla tudi na tista mesta, kjer tradicionalni klavirji ali digitalni klavirji večjih dimenzij ne morejo.

Poleg klavirja dobite tudi elegantno leseno klavirsko klop.

IZDELAVA
Eleganten in moderen design se bo popolnoma prilegel v vsako sobo ali dnevni prostor. Njegova kompaktna velikost se bo prilegla tudi na tista mesta, kjer tradicionalni klavirji ali digitalni klavirji večjih dimenzij ne morejo. Obtežene klavirske tipke se nahajajo v lepem lesenem ohišju s stojalom, tu je tudi široko stojalo za note. Kvaliteta izdelave Standorf Etude klavirja vas bo več kot zadovoljila.

ZVOK
Nov procesor zvoka uglednega prozvjalaca RWA zagotavlja pristen in naraven zvok, kar je še posebej očitno v primerjavi z modeli v istem in tudi v višjem cenovnem razredu. Razen zvoka klavirja, je tu še 16 skrbno izbranih zvokov, kateri bodo zadovoljili vsakega glasbenika: Grand klavirji, električni Rhodes klavirji, orgle, Strings in Pads sekcija zvokov, Drums in Percussion sekcija ter še veliko več.

TIPKOVNICA
Občutek NHA tipkovnice na dotik je dovolj težak in lepo uravnotežen, da zadovolji tudi najbolj zahtevne glasbenike. Nove "Hammer action" tipke so občutljive na dotik in zagotavljajo čudovito dožietje klavirja ter imajo možnost nastavitve dinamike na Soft, Normal ali Hard, odvisno od moči prstov, sloga igranja in izbranega zvoka. Uživajte ob igranju na polno obteže tipke na vaš najljubši zvok in dinamiko!

SISTEM S TREMI PEDALI
Nadzorujte dinamiko igranja in sustain tonov z naprednim sistemom treh pedalov, katere vam ponuja Standorf Etude. ta nadzor dinamike krasi samo izbrane klavirje in se uporablja pri igranju s posebnimi tehnikami - Soft, Sostenato in Sustain.

SNEMANJE
Standor Etude vsebuje dvo-stezni snemalnik. To pomeni, da lahko posnamete vaše vaje, spremljavo za vaje, kompozicijo... Za snemanje so dostopni vsi zvoki, obstaja tudi možnost povezovanja LINE-IN in LINE-OUT, kakor tudi USB povezave z računalnikom, preko katerega lahko pošljete MIDI ali zvočne podatke v vaš najljubši DAW.

POSEBNE FUNKCIJE
Standorf Etude je sodoben digitalni klavir, ki uporablja najnovejše ugotovitve iz sveta tehnologije, da bi bila izkušnja igranja čim boljša in hkrati ostala enostavna. Nov procesor je zaslužen za številne koristne možnsoti kot so: Twin Piano (sistem dveh klavirjev, primeren za učne ure), dva izhoda za slušalke, Split in Layer (delitev tipkovnice na več zvokov ali kombinacijo najljubših zvokov), metronom, uglaševalec, transponiranje, reverb in še veliko več-

AUTO POWER OFF
Po 30 minutah neaktivnosti se klavir samodejno izklopi zaradi varčevanja z energijo.

DARILO
Ob vsakem nakupu Standorf Etude modela boste kot darilo prejeli čudovito klavirsko klop, brez katere ambijent za igranje Standorf Etude klavirja ne bi bilo popolno.

909,00 €
MPC: 1.122,22 € ( -19% ) Takoj na voljo
dodaj v košarico
909,00 €
MPC: 1.122,22 € ( -19% ) Dobavljivo čez 5-10 dni
dodaj v košarico

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: