Peavey Raptor Plus Ivory HSS | Električna kitara

169,00 € MPC: 192,05 € (-12%)
Takoj na voljo Na zalogi v: Ljubljana
Količina:
dodaj v košarico Dodaj na seznam želja

Peavey Raptor je udoben v roki, saj ima vrat z nizkim delovanjem strun in je tonsko vsestranski zaradi konfiguracije magneta HSS. Na Peavey Raptor plus boste imeli enako dobre čiste in pogonske zvoke, tudi če se nagibate k trdemu in težkemu zvoku, saj vam bo pri tem pomagal humbacker magnet v položaju kobilice. Ne glede na to, ali ste ljubitelj bluesa, rocka ali hard rocka, bo Peavey Raptor Plus vsem enako dobro služil. Ohišje Raptorja je izdelano iz lipe z "dvojnim izrezom" po vzoru Stratocasterja. Vrat iz javorjevega lesa z javorjevim prstom, na katerem je nameščenih 22 srednjih prečk. Dolžina lestvice je tipična lestvica Stratocaster 25,5". Konfiguracija magneta HSS je zasnovana tako, da vam nudi različne tonske možnosti. Humbacker magnet v položaju mostu bo bolj ustrezal igralcem hard rocka, dva enojna pickupi v sredini in vratu pa zagotavljata klasične vintage strat tone. Vse to združite s petstopenjskim magnetnim selektorjem. Dodan nadzor glasnosti in tona za natančno nastavitev zvočne dinamike. Sistem tremolo na starinski kobilici tipa Fulcrum. Raptor ima izjemno blago napetost strun in je še posebej enostaven za vadbo začetnikov. To bodo zagotovo opazili tudi izkušeni kitaristi, ki imajo pogosto nalogo, da začetnikom pomagajo pri izbiri prve električne kitare. Peavey je veliko pozornosti namenil inštrumentom za kitariste z omejenim proračunom in zato z Raptorjem dobite izjemen inštrument v tem nizkem cenovnem razredu.

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

The Peavey Raptor series sets an unprecedented standard in quality and innovation, with technological features never before available on a guitar in this price range! Solid body construction with new styling for better ergonomics and balance. Wide top pole piece single coil pickups for bigger string window with more focus. Peavey six-in-a-line headstock with ergonomic tuner placement and straight string pull. Five-way pickup selector and hum canceling in second and fourth positions. Master volume and tone controls.

 • 25 1/2 inch scale
 • Wide top pole piece single coil pickups for bigger string window with more focus
 • Tremolo bridge
 • Peavey six-in-a-line headstock with ergonomic tuner placement and straight string pull
 • Dual-expanding truss rod
 • Dual action torsion rod
 • Case not included
 • Solid body construction with new styling for better ergonomics and balance
 • Master volume and tone controls
 • Unfinished Maple fingerboard
 • 5-way pickup selector, hum canceling in second and fourth position
208,00 €
MPC: 250,60 € ( -17% ) Dobavljivo čez 5-10 dni
dodaj v košarico

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: