• 105558_10760[1]

Peavey Raptor Plus Black Ssh | Električna kitara

179,00 € MPC: 199,00 € (-10%)
Takoj na voljo Na zalogi v: Ljubljana, Krško
Količina:
dodaj v košarico Dodaj na seznam želja

Peavey nam že desetletja zagotavlja širok izbor inštrumentov in kitarske opreme, ki ima izjemno uporabno vrednost, saj je cena vedno med najugodnejšimi. Enako je s kitaro Peavey Raptor Plus, ki je preprosto povedano morda najboljša/najcenejša "Strat" ​​kitara na trgu. Peavey Raptor je udoben v roki, saj ima vrat z nizkim delovanjem strun in je tonsko vsestranski zaradi konfiguracije magneta HSS. Na Peavey Raptor plus boste imeli enako dobre čiste in pogonske zvoke, tudi če se nagibate k trdemu in težkemu zvoku, saj vam bo pri tem pomagal humbacker magnet v položaju kobilice. Ne glede na to, ali ste ljubitelj bluesa, rocka ali hard rocka, bo Peavey Raptor Plus vsem enako dobro služil. Ohišje Raptorja je izdelano iz lipe z "dvojnim izrezom" po vzoru Stratocasterja. Vrat iz javorja s palisanderjem, na katerem je nameščenih 22 srednjih prečk. Dolžina lestvice je tipična lestvica Stratocaster 25,5". Konfiguracija magneta HSS je zasnovana tako, da vam nudi različne tonske možnosti. Humbacker magnet v položaju mostu bo bolj ustrezal igralcem hard rocka, dva enojna pickupi v sredini in vratu pa zagotavljata klasične vintage strat tone. Vse to združite s petstopenjskim magnetnim selektorjem. Dodan nadzor glasnosti in tona za natančno nastavitev zvočne dinamike. Sistem tremolo na starinski kobilici tipa Fulcrum. Raptor ima izjemno blago napetost strun in je še posebej enostaven za vadbo začetnikov. To bodo zagotovo opazili tudi izkušeni kitaristi, ki imajo pogosto nalogo, da začetnikom pomagajo pri izbiri prve električne kitare. Peavey je veliko pozornosti namenil inštrumentom za kitariste z omejenim proračunom in zato z Raptorjem dobite izjemen inštrument v tem nizkem cenovnem razredu.

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

The Peavey Raptor series sets an unprecedented standard in quality and innovation, with technological features never before available on a guitar in this price range! Solid body construction with new styling for better ergonomics and balance. Wide top pole piece single coil pickups for bigger string window with more focus. Peavey six-in-a-line headstock with ergonomic tuner placement and straight string pull. Five-way pickup selector and hum canceling in second and fourth positions. Master volume and tone controls.

Features:

  • 25 1/2 inch scale
  • Solid body construction with new styling for better ergonomics and balance
  • Dual action torsion rod
  • Wide top pole piece single coil pickups for bigger string window with more focus
  • Tremolo bridge
  • Peavey six-in-a-line headstock with ergonomic tuner placement and straight string pull
  • Master volume and tone controls
  • 5-way pickup selector, hum canceling in second and fourth position
  • Case not included
  • Rosewood fingerboard
208,00 €
MPC: 250,60 € ( -17% ) Dobavljivo čez 5-10 dni
dodaj v košarico

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: