Casio Ctk1500 | Portable Keyboard

99,00 € MPC: 99,00 €
Dobavljivo po naročilu Na zalogi v:
Dodaj na seznam želja Obvesti me, ko bo izdelek na voljo

Casio CTK-1500 je tipkovnica za začetnike z 61 tipkami. Izbor 120 zvočnih barv zagotavlja, da imate vedno na voljo pravi zvok za vaš komad. Casio CTK-1500 vsebuje 50 integriranih ritmov spremljave v vseh žanrih, da zagotovite, da ste vedno v pravi melodiji od prve note. Za enostavno vadbo in hitro učenje ima CTK-1500 banko pesmi s 100 vajami. Ta instrument je več kot klasična klaviatura za zabavo, saj vključuje funkcijo Dance Music Fashion. Preprost pritisk na različne tipkovne bližnjice na tipkovnicah lahko preprosto ustvari odlične plesne skladbe in jih predela v živo. Na voljo je že 50 sodobnih stilov plesne glasbe od House, Hip-Hop in EDM, ki jih je mogoče individualno kombinirati z vzorčnimi stavki in različnimi zvočnimi učinki.

0 ocen

Ste kupili ta izdelek?
Napišite nam svoje mnenje.

OPIS IZDELKA

FOR THE STUDENT MUSICIAN.

The CTK-1500 is ideal for the musicians of tomorrow. It's packed with features that help beginners learn to play and enjoy creating some stunning music of their own. As well as 120 sounds and 70 rhythms, the keyboard also has 100 songs that you can learn to play along to. 

In Dance Music Mode, keyboard players can create amazing dance tracks and remix them on the spot simply by pressing different key combinations. There are 50 modern dance music styles to choose from, including House, Hip-Hop and EDM.

  • Fully portable.
  • LCD Screen for ease of use..
  • 61 Piano-shaped keys.
  • 120 Tones and 70 accompaniment styles suit a wide range of music. 
  • Lesson function teaches beginners to play any of the 100 built-in songs. 
  • Dance Music Mode.
  • Compatible with AC adaptor AD-E95100L (not included).
78,00 €
MPC: 10.746,00 € ( -99% ) Dobavljivo čez 5-10 dni
dodaj v košarico MEGA%

S pritiskom gumba “Potrdite”
se obvežete za nakup artikla, če bo vaša ponudba najvišja.

Izdelek:
Aktualna ponudba:
Vaša ponudba:

V primeru, da odstopite od nakupa, ima Audio Pro d.o.o. pravico izterjave sredstev od kupca (po potrebi tudi po sodni poti).

Komentarji kupca

Izdelek je dodan v košarico

Količina: