Banner
Domov |
  • Behringer X32 serija digitalnih mešalnih miz
  • Native Instruments Maschine Mikro MKII & Maschine MKII
  • Kemper Profiler
  • Digitech RP serija do -35%
  • Podjetje Audio Pro je ekskluzivni zastopnik za Slovenijo za produkte Fairlight
  • HK Audio Linear 5 Big Venue
  • TC Electronic BG 250 / 115

Splošna pravila Audio Pro kluba

E-mail Print PDF

1. člen
Člansko kartico Kluba Audio Pro (v nadaljevanju: klubska kartica) pridobi vsaka fizična oseba, ki izpolni prijavnico (v nadaljevanju: član). Član s podpisom prijavnice ali s prijavo v klub prek spleta sprejme splošna pravila Kluba Audio Pro.
Članstvo v klubu je brezplačno.

2. člen
Izdajatelj in lastnik klubske kartice je Audio Pro d.o.o. Krško, Cesta krških žrtev 137 (v nadaljevanju: Audio Pro).

3. člen
Član se zavezuje, da bo s klubsko kartico ravnal skrbno. Klubska kartica velja do preklica Audio Pro brez obrazložitve ali pa do izpisa člana iz Kluba Audio Pro. Izgubo ali krajo klubske kartice član sporoči na elektronski naslov This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali na naslov Audio Pro d.o.o., Cesta krških žrtev 186, 8270 Krško, s pripisom Klub Audio Pro.

V primeru zlorabe klubske kartice Audio Pro ne prevzema nikakršne odgovornosti.

4. člen
Klubska kartica je imenska.

Klubska kartica prinaša ugodnosti pri nakupu posebej označenih klubskih izdelkov in storitev, ki so objavljeni v katalogu na spletni strani www.audiopro.si ter v ostalih tiskanih in elektronskih medijih Audio Pro in prodajnih mestih podjetja Audio Pro.
Član lahko uporablja klubsko kartico samo pri nakupih v trgovinah Audio Pro.
Audio Pro se prizadeva, da so vse informacije, objavljene na klubskih straneh in elektronskem katalogu točne in ažurne. Slike izdelkov v spletnem katalogu so simbolične.

5. člen
Audio Pro jamči za pravne in stvarne napake blaga in opravljene storitve, zato reklamacije, garancije in pritožbe, ki se nanašajo na klubske izdelke ali storitve, ki jih ponuja rešuje ponudnik s podjetjem Audio Pro.
Reklamacije in pritožbe, ki se nanašajo na članstvo v klubu, rešuje uredništvo kluba.

6. člen
Član se lahko naroči na prejemanje obvestil o novostih, prireditvah, nagradnih igrah, zanimivostih in delovanju Audio Pro kluba ali spremeni osebne nastavitve v svojem profilu na spletni strani www.audiopro.si ali pisno na naslov Audio Pro d.o.o., Cesta krških žrtev 186, 8270 Krško, s pripisom Klub Audio Pro.

7. člen
Član dovoljuje uporabo svojih osebnih podatkov za namene izvajanja aktivnosti Kluba Audio Pro.

Aktivnosti vključujejo obdelavo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja (obveščanje o novostih, dogodkih, akcijah, nagradnih igrah, pošiljanje navadne pošte, e-časopisa, SMS sporočil, e-sporočil, izvedba in organizacija nagradnih iger ter druge podobne trženjske namene), statističnih analiz, segmentacije članov, pošiljanja vabil, anketiranja, žrebanja in podeljevanja nagrad nagrajencem, objave nagrajencev v elektronskih in tiskanih medijih, pošiljanje tolažilnih SMS kupončkov po končani SMS nagradni igri ter spremljanja in izvedbe bonitetnega programa.

Član lahko kadarkoli pisno zahteva, da Audio Pro trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja.
Pridobljene osebne podatke članov bo Audio Pro hranil in obdeloval skladno z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov.

8. člen
Audio Pro lahko spremeni Splošna pravila Kluba Audio Pro. O spremembah teh pravil bo pisno obveščal člane v skladu z načinom njihove prijave. Šteje se, da član soglaša s spremembami, če se po prejemu obvestila o spremembah ne izpiše iz Kluba Audio Pro.

9. člen
Splošna pravila Kluba Audio Pro veljajo od 1. februarja 2009.

 

Ugodno | Razprodaja

Novosti | Pravkar prispelo

Išči po proizvajalcu

Prijava

Kontaktni podatki

Audio Pro d.o.o.
Cesta krških žrtev 137
SI - 8270 Krško

PE Krško
Cesta krških žrtev 137, Krško
Tel. +386 (0) 7 490 11 55
Fax. +386 (0) 7 490 11 54
e-mail: info@audiopro.si
Delovni čas:
pon-pet: 09h - 18h
sobota: 09h - 13h
nedelja in prazniki: zaprto

PE Ljubljana
Leskoškova 8, Ljubljana
Tel. +386 (0) 1 524 01 78
Fax. +386 (0) 1 524 01 79
e-mail: lj@audiopro.si
Delovni čas:
pon-pet: 10h - 13h in 14h - 18h
sobota: 09h - 13h
nedelja in prazniki: zaprto

Garancija cene

Obiskovalci

We have 67 guests online